Manifestatie & levenskunst

 

Wanneer ik naar mijn leven kijk, is er een duidelijke scheidslijn tussen voor en na het ongeluk. Na het ongeluk ging ik van overleven naar leven, van ideeën naar manifestatie en van droom naar werkelijkheid. Ik voelde mij geen buitenstaander meer doordat ik de verbinding met mezelf eindelijk kon maken; via deze life line begon het leven vanzelf door me heen te stromen. Ik volgde mijn impulsen, waarna ik vaak versteld stond van de verrassende invulling die het universum daar verder aan gaf.

Ik leefde vanaf dat moment vanuit liefde, waardoor deze in alle mogelijke verschijningen zich kon gaan manifesteren. Toen ik vanuit een impuls (en steeds sterkere kinderwens) de liefde van mijn leven ontmoette - zoals ik bij 'mijn pad' beschrijf - was ik na negen maanden (spontaan) zwanger. Nadat de kleine geboren was, werd duidelijk dat we niet langer in de drukke Randstad konden blijven; iets wat ik eigenlijk altijd al gevoeld had, zonder te weten welke plek dan wel mijn thuis was.

Toen Corona uitbrak en mijn man alleen nog maar thuiswerkte, besloten we de stap te nemen. Geen moment was er twijfel of het inderdaad wel een structurele (thuiswerk)situatie zou zijn; dat maakte zelfs niet zoveel meer uit. We zagen een kans en namen die. En ook hier deed het universum de rest. We verkochten het huis (waar we nog maar twee jaar woonden) met veel overwaarde en konden daardoor ons droomhuis in de Limburgse heuvels kopen.

Ik was meteen verliefd op dit huis, maar er moest zoveel aan gebeuren dat we er in eerste instantie vanaf zagen, waarna het onder voorbehoud verkocht was aan iemand anders. De weken erna bekroop me een gevoel dat iets weg had van hartenpijn, en op een avond sprak ik uit dat ik spijt had dat we er toch niet voor gegaan waren. De ochtend erna verscheen er een melding van Funda in mijn mail dat de status van het huis gewijzigd was van 'verkocht onder voorbehoud' naar weer 'beschikbaar'. De vorige kopers hadden hun financiering niet rondgekregen.

Meteen zetten we alles op alles en ondanks dat we niet de enige geïnteresseerden waren, was het huis ons blijkbaar gegund. Het was een super spannende tijd, maar ik voelde veel 'aanwezigheid'/guidance en daardoor zekerheid dat het huis van ons zou worden. Het voelde gewoon al helemaal zo; ik zag ons er wonen. Toen we na de sleuteloverdracht voor het eerst samen in het huis waren en ik in de vensterbank van het fabelachtige landschap zat te genieten, bekroop me heel sterk het gevoel dat dit huis ook ons als nieuwe bewoners gewild had en dat Spirit had geholpen om dit te realiseren.

In de loop van dit proces kwamen allemaal lijntjes samen en verschenen precies de juiste mensen (engelen en helpers) op onze weg, waardoor we in vol vertrouwen de grote verbouwing van het huis tegemoet gingen.     

Het klaren van de klus

Na de verhuizing uit Den Haag, trokken we twee maanden in een vakantiehuisje, zodat we de tijd hadden om te klussen/renoveren in het nieuwe huis. Er moest ontzettend veel gebeuren, waarvan het leggen van een nieuw fundament bij de entree buiten door een aannemer de grootste (en duurste) klus was. Zelf waren we die eerste weken heel druk met het eruit slopen van alle schrootjes, vloeren, plafonds, de keuken, behang afstomen en nog veel meer. Om vanuit de basis alles weer op te bouwen, te isoleren en van een frisse nieuwe laag te voorzien. En wat een verrassing (en redding) dat er ineens zoveel hulp van vrienden en familie was! Zonder hen hadden we de klus nooit op tijd afgekregen en dat is iets wat je van te voren niet weet of incalculeert. Het aller belangrijkste is dan ook om gewoon maar die stap te nemen (/te springen), zodat het universum/Spirit de rest kan doen ✨

IMG_20210315_134101#.jpg

Dat het allemaal zo soepeltjes en voortvarend ging, betekent niet dat er niet de nodige uitdagingen waren. Er zijn een aantal momenten geweest dat het me allemaal teveel werd: het ineens totaal ontheemd zijn, geen tijd meer om te werken, geen tijd meer voor elkaar, een kleine van anderhalf die ook al mijn aandacht nodig had, de vele keuzes die gemaakt moesten worden, alles wat er continu geregeld moest worden, de stress of het allemaal wel op tijd af zou komen... Maar gelukkig, toen na vijf weken het belangrijkste werk gedaan was en de stuccer eindelijk aan de slag kon, ontstond er meer ruimte.      

Manifestatie reading

 

Het tijdelijke gebrek aan balans was uitputtend, maar waar ik veel energie van kreeg was het klussen in huis. Ik vond het heerlijk om fysiek bezig te zijn (en direct resultaat te zien ontstaan) in plaats van de hele dag achter een scherm te zitten. En wat ging ik goed en snel  😇 Ik was zo lekker op dreef dat ik het vaak lastig vond om aan het einde van de dag te stoppen en niet de hele avond door te kunnen pakken. Deze kracht van manifestatie en creatie bracht ook weer nieuwe inspiratie ✨

 

Want veel mensen zijn hun leven aan het herinrichten, om gehoor te geven aan de roep van deze bijzondere nieuwe tijd. Graag inspireer ik jou bij het klaren van de belangrijkste klus: het concreet krijgen van jouw diepste verlangens en dromen, zodat je deze kunt gaan verwezenlijken en vormgeven. Dat gaat verder dan visualisatie en is de pure kracht van manifestatie. Alles wat je wilt is mogelijk (en zelfs de bedoeling), maar dan moet je wel weten wat dat precies is. Tijdens een manifestatie reading ontstaat er vanuit een hart-tot-hart verbinding contact 💕 We kijken en voelen hoe we jouw zielsverlangen kunnen vertalen naar de praktijk, en laten de zaadjes van ideeën heel concreet in jouw leven tot bloei komen 🌸   

Zie de pagina 'consulten' voor het boeken van een manifestatie reading! 🍀