🎈 44 🎉

Bijgewerkt op: 7 okt. 2021

Vandaag is mijn 44e verjaardag ❣️ Ik wilde een fantastische foto maken in mijn mooie groene gewaad, maar de waan van de dag nam het over. Dus werd het een snelle shoot tussen de regenbuien door, in een aangeschoten fake fur. Keeping it simple is the new way. Het resultaat is een beeld dat ik vaker heb gemaakt. Maar toch ook nieuw en anders. Een totaalplaatje van mijn gezichten, met als gouden draad herkenning. Nog steeds vermoeid door de energetische roller coaster, maar tegelijk vol levensenergie. Strijdbaar en sereen. Kwetsbaar en krachtig. Met steeds meer focus en zonder twijfel. Mijn hart spreekt heldere taal, waarna de magische weg zich vanzelf ontvouwt. Barensweeën in de postmenopauze. In een post alles, zonder pretentie. Ik vertrouw, steeds meer en ga naar binnen. Met nog zoveel anderen. En waar licht is, kan geen duisternis zijn ✨ Het landschap van de ziel heeft zich gemanifesteerd. Ik kies een boom met zon en schaduw, die al in deze tuin stond nog voor wij geboren waren. En nu mogen wij ervoor zorgen en van eten. Bezit is een illusie en ik waak voor de angst die sinds het moederschap op de loer ligt. Een gezonde natuurlijke reactie, die een nieuwe balans gebracht heeft. En nu, sinds een paar weken, ervaar ik de stilte. Ik kom thuis in mijn nieuwe huis. Maak verbinding, kom uit de verblinding en voel het verschil ❤️

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De reis