Droom (& boodschap voor alle vrouwen 💃👸👯‍♀️

Bijgewerkt op: 8 okt. 2021

Ik werd vanmorgen wakker uit zo'n heldere en bijzondere droom, dat ik het opgeschreven heb en graag als inspiratie (tot dromenvangen) deel ✨

"Ik ben bij een grote bijeenkomst met mijn beste vriendinnetje van de basisschool. Ook is daar de consulent die op Mediumchat als één van de besten draait en ik heb een gesprek met hem. Het is heel moeilijk om op het persoonlijke niveau contact met hem te maken, maar tegen het einde van het gesprek lukt het me toch om de vragen te stellen waardoor hij meer opent. Wat later geeft hij een presentatie voor de hele zaal mensen, die daar zijn voor verschillende voordrachten/presentaties en om te chanten en mantra's te zingen. Ik geniet van het zingen en de spirituele sfeer en ben blij dat ik eindelijk weer verbinding maak met mezelf. Tijdens de presentatie van mijn collega voor dit grote publiek is hij een echt medium en komt alle informatie heel gemakkelijk door. Hij stapt ook op mensen in de zaal af en geeft hen persoonlijke objecten/cadeaus. Wanneer hij bij mij komt, geeft hij me een prachtige grote witte steen, in de vorm van een plakkaat. Het doet me denken aan bergkristal en de witte glinsterende stenen die ik tijdens mijn Vision Quest in 2007 verzamelde. Dat was toen ik besloot mijn plek te verlaten (wat niet de bedoeling was) en een wandeling door de Franse natuur te maken. De steen is verpakt in een prachtig bordeauxrood satijnen zakje en er zit een nummertje bij, zoals de nummertjes van de verschillende soorten wierook die ik altijd laat pendelen bij Sevenster. Het is dus een steen met een bepaalde energie en daarbij horende beschrijving. Ik zie dat dit nummer niet in de tientallen ligt zoals bij de wierookjes, maar ergens in de 1500 en verbaas me dat er nog zoveel meer en hogere nummers zijn. Op het papiertje staat wat het collega medium tegen me zegt: dat ik tot de mooiste vrouwen op aarde behoor en een hoge energie vibreer (😇😬). Dat ik nog een keer op aarde geïncarneerd ben om bepaalde ervaringen op te doen, maar dat mijn energie van een andere dimensie is en ik hier op aarde mee moet leren werken. Ik zie hoe mijn kind en man bij deze ervaringen horen en voel me rijk dat ik met hen aan mijn zijde heb mogen 'terugkeren'. Ik krijg een enorm wow-gevoel, want deze boodschap doet me denken aan mijn Vision Quest en het zielsgesprek met de sjamaan waarbij ik de boodschap voor mijn Quest van hem doorkreeg: 'ik ben een mooie vrouw'. Zo kreeg iedere deelnemer een boodschap/intentie/zin (die bij allen een heel andere was als ze van te voren dachten) mee voor zijn of haar Quest. Na het optreden van het collega medium en de herinnering aan de sjamaan zeg ik tegen mijn vriendinnetje van de basisschool dat er dus echt wel spirituele en verlichte mannen zijn met zuivere intenties (😅)."

Zonder deze droom meteen al te veel te analyseren, is wat me meteen opvalt de boodschap 'ik ben een mooie vrouw', die me doet denken aan waar ik zelf zo lang mee geworsteld heb én aan de collectieve devaluatie van het vrouwelijk in dit (nog steeds) patriarchale tijdperk; dat heeft ook te maken met de presentatie die ik momenteel voorbereid, waarmee ik vrouwen wil inspireren om alle godinnen/energieën in zichzelf te durven voelen & leven (en hoe bijzonder dat ik wakker werd uit deze droom op Bevrijdingsdag!) 💃 Wat me verrast is dat mijn Vision Quest van zo lang geleden terugkomt in deze droom. Een Vision Quest is na zeven jaar 'uitgewerkt' en dan zou het tijd kunnen zijn om een nieuwe Quest te doen voor de volgende levensfase. 2014 was dus het moment voor een volgende zoektocht naar een Visioen, maar die speelde zich toen op andere manieren af in mijn leven; door deze droom besef ik dat 2021 - volgend jaar dus :-) - weer zeven jaar verder is en een mooi moment zou zijn voor een eventueel nieuwe Quest. En ja... wat verlang ik naar rust, ruimte en even helemaal met mezelf & in stilte zijn met en in de natuur 🐾🌳🍀

Ik ben heel benieuwd hoe deze inspiratie verder gaat bezinken & werken en ben dankbaar voor de krachtige & bijzondere boodschappen die het onderbewuste telkens weer geeft. Na een zware periode waarin ik die verbinding soms bijna niet meer voelde, is dit het mooiste cadeau dat ik kon wensen, op een wel heel bijzondere dag 💝 En dan te bedenken dat dit allemaal in jezelf - en verbinding - aanwezig is en continu weer de weg wijst 💫


De foto is van mij en een aantal deelnemers aan de Vision Quest in 2007.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De reis