Geboorte van een blog

Bijgewerkt op: 7 okt. 2021

Ik heb inmiddels boekwerken volgeschreven én gefotografeerd over spiritualiteit, tantra, persoonlijke ontwikkeling, intimiteit en liefde. Sinds mijn eigen zwangerschap en bevalling is daar kinderwenscoaching bijgekomen en schrijf ik over mijn eigen ervaringen als moeder. Ik heb in deze blog eindelijk een plek gevonden waar ik al deze schrijfsels en foto's kwijt kan en ook spontane inspiratie kan delen.


De komende periode zal ik vooral oude ~ nog steeds actuele ~ verhalen, gedichten en foto's van mijn Flickr account overhevelen naar hier, en schrijf ik zo nu en dan ook nieuwe stukjes over mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en de bijzondere ervaringen die ik tijdens mijn sessies meemaak 👯


Intimiteit gaat immers over het jezelf in alle openheid aan de ander laten zien en daardoor tegelijk de veilige ruimte te bieden waarin hij of zij hetzelfde kan doen 💞 Daar is vertrouwen en moed voor nodig en ik inspireer je door middel van dit blog graag om deze oerkrachten in jezelf te vinden 🙏


~ De groene jurk op het plaatje is mijn trouwjurk, die ik een jaar later voor deze shoot spontaan weer uit de kast gehaald heb ~ 💃

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De reis