Opgeruimd

Bijgewerkt op: 7 okt. 2021

De enorme transitie valt samen in alles, hebben jullie dat ook? Ik kwam gisteren weer eens op mijn Flickr account terecht, vanwege een 'kunstzinnige' sollicitatie. De laatste foto die ik daar had geüpload was van mijn eerste date met Robert (drie jaar geleden), daarna sloeg de roller coaster pas echt toe en ging de energie naar heel andere dingen De verdere ontwikkeling heeft zich voortgezet in mijn werk/op andere digitale plekken en de vele familiefoto's laat ik afdrukken in mooie tastbare/doorbladerbare fotoalbums (ik ben nu bij Tuure 14 maanden; over een maand wordt hij 2 jaar 😅).

Terwijl ik mijn Flickr Spheres aan het opruimen was en veel foto's verwijderde, kwam een heel verleden aan me voorbij. Vele vrienden en vriendinnen passeerden de revue, net zoals mijn eigen struggle met het leven en de liefde. Allemaal mensen die gekomen & gegaan zijn en waar ik warme herinneringen aan koester; allemaal ervaringen die me gebracht hebben waar ik nu ben, terwijl het alweer verder gaat. Verandering is de enige constante, right?

Zo ontmoette ik gisteren een nieuwe vriendin uit het dorp, verstuurde ik nog weer een sollicitatiebrief en huilde ik weer toen ik voelde wat er allemaal niet meer is. Geen tranen van terug of iets anders willen, maar van afscheid. Ik realiseerde me dat ik in een soort rouw ben en dat dit bij het natuurlijke proces van overgang hoort 🌻 En vandaag stroomt het weer ~ voel ik me super blij & positief en ben ik dankbaar dit alles te mogen voelen en ermee te werken 🙏🏻

Opgeruimd staat netjes:

https://www.flickr.com/photos/spheres/

❤️
26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De reis