ย 

Overgang

De tranen stroomden terwijl ik dit geschenk (zie link beneden) van een Soul Sis ontving en luisterde ๐Ÿ’ž Dat was het afgelopen weekend en vlak nadat ik de uitslag van een bloedtest gekregen had, die bevestigde wat ik al vermoedde: de overgang heeft plotsklaps & knalhard toegeslagen en loopt synchroon met een nog veel grotere overgangsperiode, waarin de wereld zoals we die kennen in brokstukken uiteen valt. Mensen 'vertrekken', worden op andere manieren uit het leven gerukt of raken plotsklaps hun hele hebben en houden kwijt. Het leek allemaal te beginnen met Corona, maar misschien is dat slechts voor diegenen die nog niet wakkergeschud waren. De wereld verkeert in een mega heftige transitie en iedereen heeft daar op z'n eigen manier mee te maken. Er is geen controle meer en ook de illusie van controle is als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik had nooit kunnen bedenken dat de overgang naar dit nieuwe leven in de Limburgse heuvels gepaard zou gaan met zoveel andere heftige overgangen. Ik voel toch echt nog een zieltje dat bij ons wil komen. Waarschijnlijk ben ik totaal ontregeld door alle veranderingen en 'regelt' mijn lichaam/onderbewuste dat er op dit moment gewoon even niets bij kan, omdat het allemaal al intensief genoeg is.

Afgelopen weekend huilde ik om het verlies... van een kindje, een droom, een oude wereld, een oud leven, een oude vorm en iets wat mijn eigen bevattingsvermogen te buiten gaat. Er is de laatste tijd zoveel in rook, water en mist opgegaan... Ik voel ook dat al deze dingen met hetzelfde te maken hebben. De collectieve angst is in mijn eigen systeem doorgedrongen en nodigt me uit om opnieuw te verbinden. Om volledig in het vertrouwen te stappen en mezelf over te geven. Nog meer los te laten, steeds weer opnieuw af te stemmen en daadwerkelijk aanwezig te zijn. Zodat er geen verblinding meer is door wat het niet (meer) is. Er komt veel samen in dit nieuwe bewustzijn... voorbij de angst ๐Ÿ™ De enige remedie is volledig in je eigen waarheid durven staan en de schuilkelders verlaten (ipv daar nog dieper in te verdwijnen).

Ik las vandaag iets moois van Margot Anand over verliefd zijn op het leven, waardoor je meer doet dan alleen je plicht. Je neemt ten volle deel aan het leven en deelt je vreugde, pijn, talenten en waarheid met de mensen om je heen. 'Tantrische liefde' brengt je in contact met de schoonheid en de betekenis die al in ons dagelijks leven aanwezig zijn โค๏ธ


https://music.youtube.com/watch?v=cFmAwka1cx0&list=RDAMVMcFmAwka1cx0

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De reis

ย