ย 

Time to wake & stand up!

"George Orwell bleek over voorspellende gaven te beschikken. In 1984 beschrijft hij volledige ideologische controle op wetenschap, geschiedschrijving, cultuur, literatuur, muziek en films." (๐Ÿ‘‰ https://www.wyniasweek.nl/dwingeland-zijn-we-op-weg-naar.../)" Hoezeer hij het over de wereld van vandaag heeft blijkt ook uit de podcast die ik vanmorgen luisterde, waarin Karen Hamaker-Zondag op een heldere manier verbanden blootlegt tussen Orwell en de huidige tijd (๐Ÿ‘‰ https://www.youtube.com/watch?v=k2UQ4mX9nzM).

Voor sommigen gaat dit allemaal veel te ver, maar kijk eens goed naar de wereld om je heen en wat er in grote snelheid mondiaal verandert. Een wereld waarin gezond verstand het lijkt af te leggen tegen angst en controle. Het gaat niet over wel of niet gevaccineerd zijn, want iedereen is uiteindelijk de dupe van een systeem/wereld waarin de democratie ver te zoeken is. Denk jij echt nog dat het over volksgezondheid gaat en het uitbannen van het virus, waarbij de collateral damage voor lief genomen wordt? Think again (met verstand รฉn hart)...

Ik wil me hier allemaal niet mee bezighouden, want ik heb genoeg aan mijn hoofd... maar het moet. Ook ik stond een tijdje op pauze en standje verdoofd, vanwege de grote veranderingen en overgangen in mijn leven dit jaar. Maar nu kan ik er niet meer omheen. De wereld staat (al een tijdje) in brand en wegkijken maakt het probleem groter. Een enkeling kan de wereld niet redden, maar het licht van velen bij elkaar verdrijft de duisternis instantly. Daarom deel ik tegenwoordig zoveel van anderen; iets wat ik eerder nooit deed. Al onze stemmen samen zijn zoveel krachtiger. In de hoop dat het anderen steunt in het gevoel van alleen zijn, dat ik zelf zo goed ken (en ook nu weer voorbijkomt) โค๏ธ36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De reis

ย