Spiritueel portret
Spiritueel portret

Spiritueel portret

 

Een leuk cadeau voor iemand anders of aan jezelf is een spiritueel portret. Op basis van een foto, geboortedatum en tarotkaart, ontstaat een kunstzinnig portret waarin jouw ziel op unieke en soms ook symbolische wijze tot uiting komt. Iets om naar te blijven kijken en je door te laten inspireren. En natuurlijk ook gewoon heel mooi en bijzonder voor aan de muur :-)

De portretten komen tot stand door mijn fijnzinnige afstemming op jouw energie en de schilderkunst van mijn partner, Robert Paulissen. Zijn schilderijen zijn abstract, kubistisch, minimalistisch en hebben een vrolijke en positieve uitstraling met een vleugje mysterie. In een paar lijnen ontstaat een vaak verrassend nauwkeurig en gelijkend portret. Meer voorbeelden van zijn werk kun je hier vinden: https://robertpaulissen.nl.

Spiritualiteit en kunst zijn altijd al verbonden geweest; beide spreken de taal van hart & ziel en prikkelen op een onbewuste laag, waardoor er van alles geraakt en in beweging gebracht kan worden. Een mooie inspiratie voor jouw eigen unieke levenskunstwerk!

Kosten voor een schilderij van 27 bij 22 cm. zijn € 95,- (inclusief btw). Ander formaat is ook mogelijk; prijs in overleg. Stuur bij interesse een mailtje!

Spiritueel portret
Spiritueel portret
Spiritueel portret
Spiritueel portret
Spiritueel portret