Over mij

Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen? ;-) Zowel op filosofisch als spiritueel vlak heb ik mijzelf ontwikkeld, maar ik ben vooral bedreven in de magie van het dagelijks leven. Ik ben uitdagend, speels, liefdevol, intuïtief, heldervoelend- en wetend, gepassioneerd, creatief, open, echt, ontembaar, verbindend en veranderend. Ik voel mensen en situaties snel aan en beweeg me gemakkelijk in en tussen verschillende werelden. Als amazone en reizigster in het landschap van de ziel, draag ik mijn missie met hartstocht, overtuiging en enthousiasme uit.

Het duurde lange tijd voor ik mijn thuis gevonden had, want er waren geen gebaande paden en veel kruis- en keerpunten; een zoektocht die me veel inzicht, groei en uiteindelijk ook vervulling heeft gebracht. Sinds ik in contact ben met mijn diepste behoeften en op een bewuste manier mijn verlangens in vervulling laat gaan, is er iets in mezelf geopend; daardoor is het op alle vlakken gaan stromen en ervaar ik een enorme rijkdom in mijn leven. Ik hoop een stukje van dit geluk met jou te delen en je te helpen jouw eigen geluk te vinden :-)

Dit doe ik door het licht van inzicht tijdens een reading (zie consulten) en de kleur in mijn kunstwerken (zie shop) ✨💛💫

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je jouw licht te zien schijnen 💞

Liane Pagie